Syksyn 2019 babypilateskurssit Kääntöpaikalla

Babypilates 2–10 kk Kääntöpaikalla

Keskiviikkoisin klo 13.45–14.30

Ohjaaja:  Marjo Kiukaanniemi

Ryhmä I   21.8.–25.9.2019. (6 krt)
Ryhmä II  9.10.–20.11.2019 (6 krt, ei tuntia 6.11.)

Babypilates on äidin ja vauvan yhteinen hetki liikkumiselle. Pääosa liikkumisesta on suunnattu äideille: vahvistamme kehoa kokonaisvaltaisesti ja saamme lisää liikkuvuutta, voimaa ja hyvinvointia kehoon. Erityisesti keskitymme syviin lihaksiin, joita tarvitaan synnytyksestä palautumiseen ja vauvan kannatteluun. Välineenä on pilatespallo, jonka saat käyttöösi ohjaajalta. Tunnille tarvitset mukavat ja joustavat vaatteet. Vauvalle on hyvä ottaa pehmoinen peitto tai makuupussi alustaksi. Myös vauvat huomioidaan tunneillamme yhteisin leikein ja loruin.

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä tai liikuntaetuuden verkkomaksulla.

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu [at] liikkunen.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *